Piratpartiet Uppsala seglar vidare

Våren har verkligen kommit till Uppsala och det firar vi i Piratpartiet Uppsala med att skaffa bankkonto.

För att komma in i kommunfullmäktige nästa år har vi en mängd med trappsteg att klättra. En administrativ sådan är just att skaffa bankkonto, det är därmed med en viss glädje jag kan skriva detta inlägg och informera er om det. Förhoppningsvis sätter det även lite press på övriga lokala föreningar som ännu inte klättrat det trappsteget.

Om någon känner att de vill donera några kronor till vår verksamhet här i Uppsala så kan man numera göra det till bankgiro: 176-7813.

På tal om verksamhet så har vi en mängd med saker på gång här i Uppsala. På styrelsemötet vi hade den 1 maj beslutades bland annat följande:

  • Vi ska börja anordna AfterWorks / Piratöl.
  • Vi ska hålla regelbundna fikor.
  • Vi ska besöka kommunfullmäktige
  • Vi ska tillsammans med Ung Pirat Uppsala och Piratstudenterna Uppsala göra något gemensamt på Kulturnatten i höst.

Nästa styrelsemöte kommer att hållas den 30 maj kl 19:30 på Ung Pirats kansli.

Styrelseprotokoll och liknande kommer att inom en snar framtid publiceras på vår hemsida under en ny protokollsida då vi vill bespara både vår och Piratpartiets hemsida från protokollinlägg.

Om ni har några frågor gällande vår verksamhet eller vill aktivera er i Uppsala så hör av er till mig på: 0735 – 32 85 04 alt. mikael.holm@piratpartiet.se

Mvh Mikael, Ordförande Piratpartiet Uppsala

Kommentarer

Mikael Holm skrev

Notera att det kan ta någon dag innan bankgironummret blir aktiverat då vi skrev på allt idag 🙂

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>