Minnesanteckningar planeringsmöte för EU-valkampanjen för PP Uppala

Valstuga, fysisk logistik: Mikael kontaktar Viktoria om när man skulle kunna åka ut och måla dörr och fräscha upp valstugan. Mikael köper färg och pensel. Henrik kör bil ut tisdag eller onsdag 29-30/4 för uppfräschning. Vi måste kolla med Viktoria att transport av valstugan är fixad och meddela tekniska kontoret om när den anländer. Nyckel måste kopieras.

Valstuga utrustning: Johannes fixar möbler till valstugan. David beställer profil- och kampanjmaterial.

Valstuga, bemanning: Malin fixar en doodle där man kan skriva upp sig för valstugan, tvåtimmarspass runt lunch plus tretimmarspass 15/16-18/19. Vi som är på mötet skriver upp oss på en massa tider pronto. Sedan mail ut till medlemmar om att också skriva upp oss. Antagligen behöver det sedan ringas. Nycklar hanteras via UPs kansli.

Torgmöten: David fixar torgmötesutrustning för en eller ett par tusenlappar. Henrik får tider för torgmöten från Mikael, och kontaktar toppkandidater och kandidater i närheten om när de vill komma och prata, och fixar en lista över vilka som pratar på torgmötet.

Affischering: Vi fokuserar på cykelvägar. Vi bör ordna skyltverkstad, Mårten fixar på ett datum efter 5/5.

Flyersutdelningar: Genomförs i centrum vid varje torgmötestid.

Medlemsmöte onsdag 4/6 kl 17.30 för att ta kommunpolitiskt program, och diskutera kommunalt kampanjmaterial.

Samling 2 maj när valstugan sätts upp för att sätta igång och stämma av.

Vid tangentbordet,
/Henrik Brändén

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>